Tietoa itsestäni

Minä, tämän blogin kirjoittaja, olen kahdenkymmenen paremmalla puolella oleva nainen. Asun tällä hetkellä Helsingissä. Kerron blogissani siitä, millaista elämäni on ja mitä tykkään päivisin tehdä. Olen koulutukseltani merkonomi. Erikoistuin taloushallinnon puolelle, ja niitä hommia olen tehnyt aina koulusta pääsystä saakka.

Työskentelen suhteellisen pienessä toimistossa palkanlaskijana ja voin sanoa pitäväni työstäni. Se on aivan huippua, kun työ ja työkaverit ovat mieleisiä. Perhettä minulla ei vielä ole, mutta toivoisin saavani sellaisen tulevaisuudessa. Haaveena on ainakin kaksi lasta. Jos saisi valita, niin tyttö ja poika tietenkin. Koskaan ei kuitenkaan saa päättää etukäteen, joten toivon vain saavani vähintään yhden lapsen. Myös omakotitalo ja ehkä se perinteinen koirakin ovat unelmissa, joten haaveilen siis melko yksinkertaisista asioista. Lisäksi terveys on minulle tärkeää.

Mitä minä harrastan?

Minulla on lukuisia harrastuksia, joten muutaman kerran viikossa käyn kuntosalilla. En välitä niinkään perinteisestä kuntosaliharjoittelusta, vaan käyn mieluummin ryhmätunneilla. Maanantaisin käyn sisäpyöräilyssä, joka on ihan mahtavaa, sillä siinä tulee kulutettua enemmän kaloreita kuin uskoisikaan. Keskiviikkoisin taas käyn aerobicissa, jossa on kunnon vanhanajan askelluksia ja kyykkyjä. Jaloissa tuntuu melko raskaalta niiden tuntien lisäksi. Sitten viikonloppuna on vuorossa zumba. Kyllä vain, sitäkin harrastetaan edelleen. Se ei suinkaan ole menneiden vuosien hittilaji, kuten jotkut saattavat luulla. Minulla on myös paljon ystäviä, jotka kuuluvat olennaisena osana elämääni. Heidän kanssaan käyn syömässä, elokuvissa ja ulkona viihteellä. Tykkään toki olla myös kotona ja vain rentoutua. Rentoutumiseen voi kuulua hyvän ruoan laittamista, elokuvan katsomista ja kirjan lukemista. Elämäni tärkeimmät asiat ovat siis melko pieniä, mutta minulle kovin tärkeitä.

Mitä toivon tulevaisuudelta

Minulla on paljon haaveita, joita haluaisin tulevaisuudessa toteuttaa. Yksi niistä suurimmista on uusi asunto, sillä asun tällä hetkellä vuokralla. Helsingin vuokra-asuntojen hintataso on kuitenkin kohtuullisen korkea, joten voisi olla jo hyvä aika maksaa omaa pois. Olenkin katsellut asuntojen hintoja ja miettinyt, voisinko sittenkin asua esimerkiksi Vantaalla tai Keravalla. Näillä alueilla kämpät ovat yleisesti ottaen edullisempia. Joka tapauksessa kaikki asunnon ostoon liittyvät asiat tulevat olemaan osana tätä blogia. Tulen toki kirjoittamaan myös niistä vuokralla asumisen hyvistä puolista, sillä sellaisiakin nimittäin on. Itse olen huomannut sen, että kun asuu vuokralla, ei tarvitse huolehtia mistään. Jos esimerkiksi vessa alkaa tiputtaa, voi vain turvautua vuokranantajaan ja kertoa ongelmasta. Oman asunnon kanssa näin ei tietenkään voi tehdä, vaan silloin täytyy vastata kustannuksista itse. Vanhempani ovat kuitenkin sitä koulukuntaa, joka satsasivat omaan asuntoon heti, kun se oli mahdollista. Näin he myös maksoivat lainan pois todella nopeassa tahdissa. He olivat vielä silloin nuoria, kun asuntolainaa ei enää ollut. Kyllähän sellainen tuo paljon pelivaraa omaan talouteen.

Tervetuloa tutustumaan elämääni!